tirsdag, mai 06, 2008

Long time no see

Det har vært stille her på bloggen alt for lenge. Her er en kort oppsummering av hva som jeg har vært så opptatt med de siste drøye to årene.

Det har gått mye i hest de siste par årene (også). Vi solgte ponnien vår, Granaghan Beauty Grey i desember 2007, og kjøpte hest i februar 2008 (Charite 5, Hannoveraner-hoppe f. 1997).

Når det gjelder ferier de siste årene så var vi på sommerferie i Frankrike sommeren 2006. Vi fløy til Paris, var der noen dager før vi leide bil og brukte en ukes tid på å kjøre sydover til vi endte i Nice. Var der noen dager før vi fløy hjem.
Sommeren 2007 var vi 10 dager på Agistri i Hellas. Kjempeflott sted, og veldig deilig med sol og sydenvarme, all den tid det var elendig vær hjemme i Norge det meste av sommeren.

Jobb: Jeg var engasjert av ErgoGroup fra april 2006 til april 2008 som arkitekt og leder for utviklingen av web-løsningen infotorg.no. I april 2008 begynte jeg i et prosjekt for Hurtigruten i forbindelse med innføring av nytt bookingsystem.

Sommeren 2006 spilte vi i Drømmere & Drankere inn vår første CD. Mange flotte kritikker!

Med sesongkort på Marienlyst Stadion de siste par årene har det blitt mange hyggelige opplevelser med Godset og GodsetUnionen.
Leve Godset!

Ingen kommentarer: